Mjesto na kojem rado želite biti

Hotel se nalazi u Premanturi, 10 km od Pule i 40 km od Rovinja. To je malo mjesto u Istri, na najjužnijem dijelu istarskog poluotoka, južno od grada Pule.
Nedaleko od Premanture nalazi se rt Kamenjak.

Ovaj prekrasni, posve nenaseljeni rt ima lijepa brdašca, divlje cvijeće (uključujući 30 vrsta orhideja), nisko mediteransko grmlje, voćke i ljekovito bilje, te
30 km plaža i razvedenih kupališta. Ispresijecana je labirintom šljunčanih puteva i staza, što olakšava kretanje pješice ili biciklom.

Kamenjak razvedena obala, sastoji se od brojnih uvala i raznih plaža koje čine područje iznimnih prirodnih ljepota, uključujući 11 nenaseljenih otoka. Zapadna obala Kamenjaka je
Steper i njegov sjeverni dio djelomično okružuje Medulinski zaljev. Obala poluotoka Kamenjak nevjerojatno je izdržljiva i nudi mnoga mjesta za kupanje, skok s vodom i sl. Neka mjesta su dostupna samo s mora. Kada se umorite od kupanja, možete odsjesti u jednom od brojnih barova na plaži na Kamenjaku.


Rt Kamenjak gotovo je potpuno okružen morem pa njegova klima ima obilježja otoka. Kamenjak ima 2300 sunčanih sati godišnje ili prosječno 6,5 sati dnevno.