Dodatne Aktivnosti

IZLET BRODOM OD MEDULINA DO RESTORANA PREMANTURA RESORT

Polazak brodom u 19:00 h (mogućnost dogovora drugog vremena polaska) iz marine Medulin prema restoranu Premantura Resort (minimalno 2 osobe).

Povratak iz Premanture u Medulin je u 22:30 h (mogućnost dogovora drugog vremena polaska).

Cijena po osobi je 15 €, a u cijenu je uključena i čaša pjenušavog vina na brodu.(-30% za rezervacije preko telefona ili maila; što bi u konačnici cijena po osobi bila 10,50€)

Lokacija broda za polazak je nasuprot Cocoaz bara točnije vez 64 na obali, a možete pogledati i na karti klikom OVDJE

Rezervacija za navedeni izlet je obavezna, a možete ju napraviti putem sljedećeg telefona +385 99 333 2908

IZLET NA CEJU

Ceja je otočić u Medulinskom zaljevu na jugu Istre kojeg možete posjetiti našim brodom i to svaki dan uz prethodnu rezervaciju na recepciji ili putem telefona +385 99 333 2908.

Na obali ovog otočića možete se okrijepiti u baru uz hladno piće te zaroniti u morske dubine i istražiti ih.

Polazak je u 10:00 h, a povratak u 16:00h.

Cijena po osobi je 15 € dok je za djecu do 8 godina besplatno.

NAJAM BRODA - ANTARES 11 FLY


Dopustite da vam predstavimo "BlueGreen", Antares 11 Fly, novi brod u našoj floti.


Antares 11 sa 600 konjskih snaga veliki je, luksuzan i snažan kruzer savršen za krstarenje duž jadranske obale.


Ima veliko i prostrano pramčano sunčalište prekriveno jastucima. Prolaz do krme je udoban za hodanje gdje se nalazi vanjski stol s klupom u obliku slova L savršen za noćno druženje ili zalazak sunca. Cijela krma je prekrivena tvrdom nadstrešnicom koja će osigurati dovoljno sjene za sve putnike.

Ulaz u zatvoreni dio broda je jednostavan zahvaljujući velikim staklenim kliznim vratima. Iza njih, s lijeve strane je unutarnji stol s klupom u obliku slova L koja može biti pomoćni ležaj, a s desne strane je skiperska pozicija s TV-om i kuhinjom. Kuhinja ima električni hladnjak, sudoper sa slavinom i električno kuhalo. Niz stepenice s desne strane je spremište, u pramčanom dijelu je glavna kabina s velikim bračnim krevetom koja ima vlastiti ulaz u veliku kupaonicu. Kupaonica također ima ulaz kroz hodnik i kada jednom uđete neće vam nedostajati mjesta. Veliki prostor za tuširanje odvojen je staklenom stijenom od wc školjke i umivaonika s slavinom. Krmena kabina nema direktan ulaz u kupaonicu, ali ima 3 ležaja, 1 bračni + 1 pomoćni ležaj.

Velik je, prostran i ne nedostaje mu svjetla. U slučaju da odlučite doživjeti savršen pogled na zalazak sunca ili dupine u igri, svakako posjetite "BlueGreen", velikim sunčalištem i bimini tendom koja će vam osigurati veliki hlad ako se želite odmoriti od sunčanja. Postoji još jedno rješenje ako se i vi želite osvježiti, a "BlueGreen" će vam pomoći na najboljem mjestu. Nudi veliku platformu sa ljestvama koje će osigurati lak ulazak i izlazak u more. U blizini ljestvi za plivanje nalazi se tuš sa slatkom vodom koji će vas pripremiti za ponovno sjedenje na sunčalištu. "BlueGreen" će vam pokazati da se ne morate odreći luksuza da biste uživali u moru.


- Ručnici, plahte, jastuci i boravišna pristojba dio su tranzitnog dnevnika.
- Kućni ljubimci nisu dozvoljeni na brodu.
-Obavezno poznavanje osnovnih znanja o upravljanju brodom!
Ako najmoprimac ne zna ili ne može napraviti osnovne upravljanja ne možemo dati plovilo. Postoji 1 sat tečaja za skipera kao opcija, ali također nije jamstvo da ćete moći sami upravljati brodom. Molimo vas za odgovornost, sami ste odgovorni za svoj život i živote putnika i osoba na brodu.

Rezervacija za najam broda je obavezna, a možete ju napraviti putem sljedećeg telefona +385 99 333 2908.

NAJAM BRODA BENETEAU ANTARES 680

Beneteau Antares 6.80 ukrcava 6 osoba i svojim putnicima nudi dovoljno prostora uz maksimalnu udobnost i sigurnost. Ovaj brod je klasičnog stila sa salonom koji se može pretvoriti u dvostruki ležaj, prednjom kabinom u pramcu broda, moguće je smjestiti do 4 osoba za spavanje. Dolazi sa jednim Honda motorom od 85 KW.

Obavezna je dozvola za upravljanje brodom.

Rezervacija za najam broda je obavezna, a možete ju napraviti putem sljedećeg telefona +385 99 333 2908.