Restoran

PROMOTIVNI JELOVNIK od 13.05.-31.05. u Restoranu Premantura Resort

MESNI JELOVNIK

Amuse bouche

Predjelo: Otkošćeni marinirani batak i zabatak na salati sa umakom od mladog luka i krastavca

Glavno jelo: Domaća janjetina u škartocu pečena u vlastitom umaku i vinu sa krumpirom i povrćem

Desert po izboru chefa

RIBLJI JELOVNIK

Amuse bouche

Predjelo: Carpaccio od divlje ribe marinirane u aromatičnom ulju sa sušenim rajčicama i rukolom

Glavno jelo: Divlja riba na žaru po izboru chefa kuhinje sa pečenim patlidžanom i kremom od grana padana

Desert po izboru chefa

VEGETERIJANSKI JELOVNIK

Amuse bouche

Predjelo: Marinirano povrće sa veganskim feta sirom

Glavno jelo: Salata sa sojinom pljeskavicom i domaćim krumpirom

Desert po izboru chefa

Uz svaki jelovnik uključena je i čaša vina

Cijena jelovnika po osobi 25€

_____________________________________________________________________________________________________________________________________


Restoran Premantura Resort otvoren je tokom cijele godine te je dostupan vanjskim gostima. Tokom jesenskih i zimskih mjeseci gosti imaju priliku uživati na vanjskoj grijanoj terasi sa staklenom stijenom i pogledom na bazen, uvalicu i borovu šumu. Također, u prostoru je restorana sala koja, osim za goste restorana, služi i za održavanje proslava rođendana i ostalih prigoda, team buildinga te konferencija.

Restoran je baziran na à la carte jelima po osobnom izboru te nudi dnevne mesne i riblje menije (vegetarijanski i veganski dnevni meni dostupan je na upit). Za dolazak u restoran nije potrebna prethodna rezervacija.

Radno je vrijeme Restorana Premantura Resorta od 08:00 - 23:00h.

Polupansionska je večera bazirana na ribljem, mesnom ili vegetarijanskom/veganskom meniju, ovisno o preferencama gosta. Uz raznolike i kreativne dnevne menije, naše se osoblje brine i o kvaliteti i svježini pripremljene hrane. U ribljem se dijelu menija nudi sezonska riba sa autohtonim začinima iz našeg mediteranskog vrta uz pomno odabrano vrhunsko vino, dok se mesni dio bazira na probranim komadima lokalni uzgajivača. Vegetarijanski i veganski dio menija prilagođen je prehrani bez životinjskih namirnica.

U ljetnim popodnevnim satima možete se sunčati i opustiti na terasi oko bazena. Prostranost terase idealna je za obitelji s djecom i za parove te omogućava uživanje u raznim koktelima, pivu, lokalnim vinima te ostalim napitcima i sezonskom voću. Gosti hotela opskrbljeni su ručnicima za bazen te ležaljakama i suncobranima za potpuni užitak.

Također, za romantičnih ljetnih večeri terasa restorana biva pozornica lokalnim umjetnicima. Premantura Resort u određenom rasporedu ugošćuje glazbene sastave i individualce.