Restoran


Restoran Premantura Resort otvoren je tokom cijele godine te je dostupan vanjskim gostima. Tokom jesenskih i zimskih mjeseci gosti imaju priliku uživati na vanjskoj grijanoj terasi sa staklenom stijenom i pogledom na bazen, uvalicu i borovu šumu. Također, u prostoru je restorana sala koja, osim za goste restorana, služi i za održavanje proslava rođendana i ostalih prigoda, team buildinga te konferencija.

Restoran je baziran na à la carte jelima po osobnom izboru te nudi dnevne mesne i riblje menije (vegetarijanski i veganski dnevni meni dostupan je na upit). Za dolazak u restoran nije potrebna prethodna rezervacija.

Radno je vrijeme Restorana Premantura Resorta od 08:00 - 23:00h.

Polupansionska je večera bazirana na ribljem, mesnom ili vegetarijanskom/veganskom meniju, ovisno o preferencama gosta. Uz raznolike i kreativne dnevne menije, naše se osoblje brine i o kvaliteti i svježini pripremljene hrane. U ribljem se dijelu menija nudi sezonska riba sa autohtonim začinima iz našeg mediteranskog vrta uz pomno odabrano vrhunsko vino, dok se mesni dio bazira na probranim komadima lokalni uzgajivača. Vegetarijanski i veganski dio menija prilagođen je prehrani bez životinjskih namirnica.

U ljetnim popodnevnim satima možete se sunčati i opustiti na terasi oko bazena. Prostranost terase idealna je za obitelji s djecom i za parove te omogućava uživanje u raznim koktelima, pivu, lokalnim vinima te ostalim napitcima i sezonskom voću. Gosti hotela opskrbljeni su ručnicima za bazen te ležaljakama i suncobranima za potpuni užitak.

Također, za romantičnih ljetnih večeri terasa restorana biva pozornica lokalnim umjetnicima. Premantura Resort u određenom rasporedu ugošćuje glazbene sastave i individualce.

IZLET BRODOM IZ MEDULINA DO RESTORANA PREMANTURA RESORT

(kliknite za više informacija)

Cijena navedenih jelovnika je 30€ po osobi. (15.07. - 21.07.)

MESNI MENI 15.07.

Amuse bouche

Pljukanci sa pršutom i rukolom

Svinjski ražnjići sa restanim krumpirom

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 15.07.

Amuse bouche

Crni rižoto

File orade sa julianne povrćem

Desert po dnevnoj ponudi

MESNI MENI 16.07.

Amuse bouche

Penne piletina pesto

Teleće pečenje sa pireom od batata

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 16.07.

Amuse bouche

Pljukanci sa kozicama i rukolom

Pržene lignje sa pomesom

Desert po dnevnoj ponudi

MESNI MENI 17.07.

Amuse bouche

Pljukanci sa tartufima

Svinjski lungić punjen šljivama u umaku od gorgonzole sa pire krumpirom

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 17.07.

Amuse bouche

Rizoto sa lignjama

Tuna steak sa julienne povrćem

Desert po dnevnoj ponudi

MESNI MENI 18.07.

Amuse bouche

Punjena paprika sa pireom

Gurmanska pljeskavica sa pomesom

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 18.07.

Amuse bouche

Rižoto sa morskim plodovima

Punjene lignje sa kozicama i blitva krumpirom

Desert po dnevnoj ponudi

MESNI MENI 19.07.

Amuse bouche

Gulaš sa njokima

Rolana puretina u kajmaku sa graškom

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 19.07.

Amuse bouche

Tagliatelle sa škampima

Orada na grillu sa blitva krumpirom

Desert po dnevnoj ponudi

MESNI MENI 20.07.

Amuse bouche

Penne sa piletinom i pestom

Punjeni batak sa sirom i restanim krumpirom

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 20.07.

Amuse bouche

Brodet

Morski pas u umaku od vina sa batatom

Desert po dnevnoj ponudi

MESNI MENI 21.07.

Amuse bouche

Mućkalica od svinjetine sa rižom

Bečka pljeskavica sa pommesom

Desert po dnevnoj ponudi

RIBLJI MENI 21.07.

Amuse bouche

Dagnje na buzaru

Lignje na žaru sa blitva krumpirom

Desert po dnevnoj ponudi

Svaki utorak i četvrtak, posebna ponuda roštilja!