Restoran

01. PREDBLAGDANSKI MENU od 25.11. - 15.12. u Restoranu Premantura Resort

MESNI MENU

Amuse bouche

Predjelo: Teleća ragu juha s domaćim špeclama

Glavno jelo: Domaća junetina u natur umaku s dinstanim kupusom

Desert: Čokoladna torta

RIBLJI MENU

Amuse bouche

Predjelo: Rekonstruirani brudet s folpom, divljom ribom i škampom sa zapečenom palentom

Glavno jelo: File divlje orade u kukuruznom brašnu s umakom od koromača i češnjaka s domaćim krumpirom

Desert: Panna cotta od tartufa s kremom od vanilije

VEGETERIJANSKI MENU

Amuse bouche

Predjelo: Juha od povrća sa žlicnjacima od griza

Glavno jelo: Pljeskavica od soje sa zapečenim vege sirom i sezonskom salatom s orašastim plodovima

Desert: Oreo cheesecake

Uz svaki menu uključena je i čaša mladog bijelog i crnog vina - Radovan.

Cijena jelovnika po osobi: 150 kn | €19,90

BADNJI MENU - BADNJI RUČAK 24.12.

Amuse bouche

Hladno predjelo: Bakalar i pašteta od jadranske tune

Toplo predjelo: Brudet od divlje ribe sa zapečenom palentom

Glavno jelo: File divlje orade pohan u pivskom tijestu sa Julienne povrćem u umaku od česnjaka i bosiljka

Desert

BOŽIĆNI MENU - BOŽIĆNI RUČAK 25.12.

MESNI MENU

Amuse bouche

Hladno predjelo: Kuhana mlada teletina u mediteranskom bilju s umakom od hrena i mrkve

Toplo predjelo: Domaća sarma sa krumpir pireom

Glavno jelo: Svinjsko pečenje s francuskom salatom te krumpirom i povrćem ispod peke

Desert

RIBLJI MENU

Amuse bouche

Hladno predjelo: Salata od jadranskih folpi

Toplo predjelo: Kuhani bakalar na bijelo

Glavno jelo: File divlje ribe u crvenom aromatiziranom umaku s kuhanim krumpirom i mrkvom na maslacu

Desert

Uz svaki menu uključena je i čaša vina/pjenušca po izboru.

Cijena jelovnika po osobi: 150 kn | €19,90


Restoran Premantura Resort otvoren je tokom cijele godine te je dostupan vanjskim gostima. Tokom jesenskih i zimskih mjeseci gosti imaju priliku uživati na vanjskoj grijanoj terasi sa staklenom stijenom i pogledom na bazen, uvalicu i borovu šumu. Također, u prostoru je restorana sala koja, osim za goste restorana, služi i za održavanje proslava rođendana i ostalih prigoda, team buildinga te konferencija.

Restoran je baziran na à la carte jelima po osobnom izboru te nudi dnevne mesne i riblje menije (vegetarijanski i veganski dnevni meni dostupan je na upit). Za dolazak u restoran nije potrebna prethodna rezervacija.

Radno je vrijeme Restorana Premanture Resorta od 08:00 - 22:00h.

Polupansionska je večera bazirana na ribljem, mesnom ili vegetarijanskom/veganskom meniju, ovisno o preferencama gosta. Uz raznolike i kreativne dnevne menije, naše se osoblje brine i o kvaliteti i svježini pripremljene hrane. U ribljem se dijelu menija nudi sezonska riba sa autohtonim začinima iz našeg mediteranskog vrta uz pomno odabrano vrhunsko vino, dok se mesni dio bazira na probranim komadima lokalni uzgajivača. Vegetarijanski i veganski dio menija prilagođen je prehrani bez životinjskih namirnica.

U ljetnim popodnevnim satima možete se sunčati i opustiti na terasi oko bazena. Prostranost terase idealna je za obitelji s djecom i za parove te omogućava uživanje u raznim koktelima, pivu, lokalnim vinima te ostalim napitcima i sezonskom voću. Gosti hotela opskrbljeni su ručnicima za bazen te ležaljakama i suncobranima za potpuni užitak.

Također, za romantičnih ljetnih večeri terasa restorana biva pozornica lokalnim umjetnicima. Premantura Resort u određenom rasporedu ugošćuje glazbene sastave i individualce.