Restoran
Restoran Premantura Resort otvoren je tokom cijele godine te je dostupan vanjskim gostima. Tokom jesenskih i zimskih mjeseci gosti imaju priliku uživati na vanjskoj grijanoj terasi sa staklenom stijenom i pogledom na bazen, uvalicu i borovu šumu. Također, u prostoru je restorana sala koja, osim za goste restorana, služi i za održavanje proslava rođendana i ostalih prigoda, team buildinga te konferencija.
Restoran je baziran na à la carte jelima po osobnom izboru te nudi dnevne mesne i riblje menije (vegetarijanski i veganski dnevni meni dostupan je na upit). Za dolazak u restoran nije potrebna prethodna rezervacija.
Radno je vrijeme Restorana Premantura Resorta od 08:00 - 23:00h.
Polupansionska je večera bazirana na ribljem, mesnom ili vegetarijanskom/veganskom meniju, ovisno o preferencama gosta. Uz raznolike i kreativne dnevne menije, naše se osoblje brine i o kvaliteti i svježini pripremljene hrane. U ribljem se dijelu menija nudi sezonska riba sa autohtonim začinima iz našeg mediteranskog vrta uz pomno odabrano vrhunsko vino, dok se mesni dio bazira na probranim komadima lokalni uzgajivača. Vegetarijanski i veganski dio menija prilagođen je prehrani bez životinjskih namirnica.
U ljetnim popodnevnim satima možete se sunčati i opustiti na terasi oko bazena. Prostranost terase idealna je za obitelji s djecom i za parove te omogućava uživanje u raznim koktelima, pivu, lokalnim vinima te ostalim napitcima i sezonskom voću. Gosti hotela opskrbljeni su ručnicima za bazen te ležaljakama i suncobranima za potpuni užitak.
Također, za romantičnih ljetnih večeri terasa restorana biva pozornica lokalnim umjetnicima. Premantura Resort u određenom rasporedu ugošćuje glazbene sastave i individualce.
IZLET BRODOM IZ MEDULINA DO RESTORANA PREMANTURA RESORT
(kliknite za više informacija)
Cijena navedenih jelovnika je 30€ po osobi.( 21.10. - 27.10.)
MESNI MENI - PONEDJELJAK- 21.10.
Amuse bouche
Gulaš sa pennama
Svinjski ražnjići sa restanim krumpirom
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - PONEDJELJAK - 21.10.
Amuse bouche
Pljukanci sa kozicama i rukolom
Riba prve klase sa blitva krumpirom
Desert po dnevnoj ponudi
MESNI MENI - UTORAK - 22.10.
Amuse bouche
Varivo od svinjskog mesa
ćevapi sa pomesom
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - UTORAK- 22.10.
Amuse bouche
Crni rižoto
Pržene lignje sa pomesom
Desert po dnevnoj ponudi
MESNI MENI - SRIJEDA - 23.10.
Amuse bouche
Mućkalica sa rižom
Pileći ražnjići u panceti sa pomesom
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - SRIJEDA - 23.10.
Amuse bouche
Raznjići od kozica u bbq umaku
Lignje na žaru sa blitvom
Desert po dnevnoj ponudi
MESNI MENI - ČETVRTAK - 24.10.
Amuse bouche
Pljukanci sa pršutom i rukolom
Gurmanska pljeskavica sa pomesom
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - ČETVRTAK - 24.10.
Amuse bouche
Rižoto sa morskim plodovima
File orade sa krumpir salatom od komorača
Desert po dnevnoj ponudi
MESNI MENI - PETAK- 25.10.
Amuse bouche
Tagliatelle sa tartufima
Punjeni batak sa pomesom
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - PETAK - 25.10.
Amuse bouche
Brodet
Tuna steak sa grilanim povrćem
Desert po dnevnoj ponudi
MESNI MENI - SUBOTA - 26.10.
Amuse bouche
Punjena paprika
Teletina sa krumpirom iz pećice
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - SUBOTA- 26.10.
Amuse bouche
Tagliatelle sa škampima
Morski pas u umaku od vina sa batatom
Desert po dnevnoj ponudi
MESNI MENI - NEDJELJA- 27.10.
Amuse bouche
Tjestenina sa piletinom u pesto umaku
Janjetina sa pekarskim krumpirom
Desert po dnevnoj ponudi
RIBLJI MENI - NEDJELJA - 27.10.
Amuse bouche
Tagliatelle sa kozicama
Punjene lignje sa krumpir salatom
Desert po dnevnoj ponudi
Svaki utorak i četvrtak, posebna ponuda roštilja!