Restoran


Restoran Premantura Resort otvoren je tokom cijele godine te je dostupan vanjskim gostima. Tokom jesenskih i zimskih mjeseci gosti imaju priliku uživati na vanjskoj grijanoj terasi sa staklenom stijenom i pogledom na bazen, uvalicu i borovu šumu. Također, u prostoru je restorana sala koja, osim za goste restorana, služi i za održavanje proslava rođendana i ostalih prigoda, team buildinga te konferencija.

Restoran je baziran na à la carte jelima po osobnom izboru te nudi dnevne mesne i riblje menije (vegetarijanski i veganski dnevni meni dostupan je na upit). Za dolazak u restoran nije potrebna prethodna rezervacija.

Radno je vrijeme Restorana Premantura Resorta od 08:00 - 23:00h.

Polupansionska je večera bazirana na ribljem, mesnom ili vegetarijanskom/veganskom meniju, ovisno o preferencama gosta. Uz raznolike i kreativne dnevne menije, naše se osoblje brine i o kvaliteti i svježini pripremljene hrane. U ribljem se dijelu menija nudi sezonska riba sa autohtonim začinima iz našeg mediteranskog vrta uz pomno odabrano vrhunsko vino, dok se mesni dio bazira na probranim komadima lokalni uzgajivača. Vegetarijanski i veganski dio menija prilagođen je prehrani bez životinjskih namirnica.

U ljetnim popodnevnim satima možete se sunčati i opustiti na terasi oko bazena. Prostranost terase idealna je za obitelji s djecom i za parove te omogućava uživanje u raznim koktelima, pivu, lokalnim vinima te ostalim napitcima i sezonskom voću. Gosti hotela opskrbljeni su ručnicima za bazen te ležaljakama i suncobranima za potpuni užitak.

Također, za romantičnih ljetnih večeri terasa restorana biva pozornica lokalnim umjetnicima. Premantura Resort u određenom rasporedu ugošćuje glazbene sastave i individualce.

IZLET BRODOM IZ MEDULINA DO RESTORANA PREMANTURA RESORT

(kliknite za više informacija)

al_a_cart_hr.png al_a_cart_hr_1.png