Eventi i vjenčanja

Najljepše što čovjek može čuvati su uspomene sa dragim ljudima.

Organizirajte obiteljske proslave (rođendane, krštenja, krizme, pričesti), poslovne domjenke, vjenčanja, djevojačke zabave kao i momačke zabave i sve svoje važne trenutke u Hotelu Premanturi Resortu. Rezervirajte željeni datum što prije. Za sva pitanja i informacije obratite nam se putem e-maila ili telefonski.

U našoj ponudi nalaze se i dva broda (Antares 11 Fly i Beneteau Antares 680) na kojima je moguće organizirati manje zabave ili druženja.

VJENČANJA

Dragi gosti!

Neka Vaše dugo i sretno zajedničko putovanje započne prvim koracima na prekrasnoj terasi Premantura Resorta. U romantičnom okruženju mediteranske flore dozvolite nam da za Vas i Vaše uzvanike kreiramo predivne uspomene. Biti će nam neizmjerno zadovoljstvo ispuniti Vam sve želje i Vaše vjenčanje pretvoriti u neizbrisiv vartomet sjećanja. U opuštajućem okruženju, poput skrivenog bisera, a opet prepoznatljivog i znanog, u zagrljaju Premanturskog poluotoka krije se naš Resort. Svojim luksuznim dizajnom, prikladnom uređenošću i konceptom nudimo razne mogućnosti održavanja svadbenih svečanosti. Elegantno, lijepo i profinjeno, zasigurno će krasiti opis Vašeg vjenčanja, jer ne samo prekrasan ambijent, već i ozračje hotela, vrhunska usluga, te osobito delicije naših kuhara učiniti će Vaš dan posebnim.

Za sve upite oko organizacije vjenčanja i drugih zabava, obratite se našoj voditeljici Adriani na broj +385 98 998 8666