Aktivni Odmor

Volite aktivan odmor? Nema problema!

Kamenjak će zasigurno ugoditi biciklistima, roniocima i fotografima. Zainteresirati će sve one koje zanima lokalna flora te za za one koji traže avanturu podvodni svijet oko Rt Kamenjaka je idealna lokacija. Saznajte više o Kamenjaku na ovoj poveznici: https://kamenjak.hr/hr


ODABERITE RAZLIČITE PAKETE I KOMBINIRAJTE PO VAŠIM ŽELJAMA

Istažite Kamenjak biciklom i opustite se u sauni

Odaberite Paket

Romantičan boravak za dvoje

Odaberite Paket

Ronjenje za dvoje + razgedavanje prekrasnih špilja

Odaberite Paket

Obiteljski paket

Odaberite Paket

Sportski paket

Odaberite Paket

Pogledajte sve pakete i aranžmane

Svi Paketi i Aranžmani


SAZNAJTE ŠTO JE SVE POTREBNO ZNATI O RONJENJU

Najzanimljivija mjesta za ronjenje nalaze se na području Rta Kamenjak i Rta Marlera pa sve do Pule. Legendarne olupine, podvodne špilje koje oduzimaju dah te još puno zanimljivosti Vas pozivaju na nezaboravno iskustvo ronjenja.

Na ovom linku provjerite što nudimo za nezaboravno iskustvo ronjenja!


LJUBAV NA PRVI POGLED

Olupine brodova imaju svoju priču, a često su i povijesno važne. Zbog toga su posebno omiljene kod profesionalnih i rekreativnih ronioca.
U suradnji sa ronilačkim centrom Scuba libre koji se nalazi na 2 minute hoda od hotela, organiziramo zarone na području Kamenjaka. Moguć je i zaron na potopljeni Titov brod Vis čiji se inventar, nalazi u samome hotelu.
Istražimo to zajedno!

U hotelu se nalaze prostori za održavanje i skladištenje ronilačke opreme.
Ako rezervirate jedan od naših ronilačkih aranžmana, ostvariti ćete popust od 10% na sve ronilačke usluge koje nudi ronilački centar Scuba Libre (2 minute hoda od hotela).
Njihova web stranica: https://www.scuba-libre.net/index.html


PROBAJTE SCUBA RONJENJE

U našem bazenu djeca iznad 9 godina (a i odrasli) mogu naučiti osnove ronjenja u sklopu programa „Try scuba diving“ u trajanju od sat vremena s uključenom opremom, brifingom od 20/30 minuta te vježbama s preprekama u bazenu u trajanju 30 minuta. Naučiti ćete što je bitno znati o opremi, pravila pod vodom te vježbe plovnosti. Ako rezervirate Obiteljski ili Sportski paket cijena je 250kn po osobi, dok je regularna cijena bez popusta 350kn.


BICIKLIZAM NA KAMENJAKU - Istražite Kamenjak na biciklu

Biciklističke staze Donjeg i Gornjeg Kamenjaka vrlo su popularne na cijelom istarskom poluotoku. Nekoliko tisuća biciklista svake godine dolazi na Kamenjak i uživa u biciklizmu okruženom prirodnim ljepotama.
Na Kamenjaku se održavaju međunarodna sportska natjecanja u brdskom biciklizmu, poput Alpe-Adria Cupa, kao i brojne rekreativne utrke.

Rezervirajte svoju biciklističku turu, stvarno je mnogo mogućnosti, samo morate odabrati onu koja Vam najviše odgovara.
Tim Jistre pobrinut će se za stvaranje nezaboravnih uspomena. Biciklističke ture možete rezervirati ovdje: https://jistra.com/hr/product-category/svi-izleti/bike-izleti/?filter=izleti

Rezervirajte jedan od naših paketa i ostvarite popust od 5% ili 10% na sve usluge koje pruža Jistra. Možete rezervirati unaprijed ili na recepciji hotela. Ako rezervirate unaprijed, Jistra će vam vratiti 5% ili 10% kada dođete na lokaciju s potvrdom koju ćete primiti na recepciji hotela.


WINDSURFING I KAJAK NA KAMENJKU

Čitavo područje Kamenjaka raj je za windsurfere i kitesurfere. Zbog svoje posebne klime i zemljopisnog položaja, područje Kamenjaka izloženo je vjetrovima svih smjerova, posebno tijekom ljetnih mjeseci. S istočnim i zapadnim vjetrovima koji se redovito izmjenjuju surfer može uživati ​​u surfanju tijekom cijelog dana.
Tijekom jeseni, južni vjetar kakav je Jugo, idealan je za jedrenje na dasci. Upravo je Kamenjak uvršten među najpopularnija odredišta u Europi za ljubitelje jedrenja na dasci.

Rezervirajte kajak turu ovdje!

Rezervirate li jedan od naših paketa (postaviti link na „posebne ponude“ odnosno na pakete kada bude napravljeno na web stranici) ostvariti će te popust od 5% ili 10% na sve usluge koje pruža Jistra. Možete rezervirati unaprijed ili na recepciji hotela. Ako rezervirate unaprijed, Jistra će vam vratiti 5% ili 10% od ukupne cijene kada dođete na lokaciju s potvrdom koju ćete primiti na recepciji hotela.

Ništa ne može zamijeniti osjećaj slobode, uživanja i opuštenosti uz osvježavajući povjetarac, dok istovremeno istražujete Istru našim bike, kajak ili SUP turama. Avanturističke će Vam ture pokazati prekrasnu prirodu, vidikovce, uvale u kojima se možete osvježiti. Kajak ture u južnoj Istri poznate su po skrivenim morskim špiljama, uvalama i Safari baru na rtu Kamenjak. Uz avanture na vodi Jistra Adventures nudi i biciklističke ture s lakšim i zahtjevnijim stazama. Obratite im se i predložit će Vam turu koja najviše odgovara vašim željama.


MOŽETE IZNAJMLJITI I KAJAK, BICIKL ILI SUP!

Uz najam kajaka, bicikla i SUP-a možete istražiti prekrasan Kamenjak i okolicu Pule u svom aranžmanu. Jistra nudi visokokvalitetnu opremu i uslugu najma. Iznajmljuju bicikle i kajake od 1 do 20 dana s dostavom bicikala u Puli, Medulinu, Vodnjanu, Fažani i drugim gradovima Istre. Usluge možemo unajmiti za vas na recepciji.

Više informacija ovdje: https://jistra.com/hr/product-category/svi-najmovi/najam/